بورس

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز یکشنبه تحت تأثیر جو روانی و صف‌های فروش با ۸۸ هزار و ۳۳۴ واحد کاهش همراه شد.

به گزارش ایران پژواک، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز یک‌شنبه ۲۶ مرداد ۹۹ تحت تأثیر جو روانی ایجاد شده در بازار که عمدتا ناشی از تائید و تکذیب های عرضه صندوق دوم ETF، عرضه آبشاری سهام عدالت توسط کارگزاری ها و انتشار اوراق سلف نفتی در بورس انرژی، شاخص کل در پایان معاملات ۸۸ هزار  ۳۳۴ واحد کاهش یافته و به رقم یک میلیون و هشتصد و سیزده هزار و پانصد و هفتاد وچهار  واحد رسید. این کاهش که یک رکورد تاریخی در بورس است، حدود ۴.۶۶ درصد شاخص کل بورس را منفی کرده است.

ارزش معاملات امروز ۹ هزار و هفتصد و پنجاه و پنج هزار میلیارد تومان بوده است.

همچنین شاخص کل با معیار هم‌وزن با کاهش ۱۰ هزار و ۶۲۳ واحدی به رقم  ۴۹۰ هزار و ۵۶۳ واحد رسید.

ارزش روز بازار در بورس اوراق بهادار به بیش از ۶ میلیون ۷۸۸ هزار میلیارد تومان رسید.

امروز عمده شاخص های بورس قرمز پوش و کاهشی بود به طوری که شاخص کل بورس نسبت به گذشته ۴.۶۶ درصد کاهش یافت. شاخص قیمت با معیار وزنی ارزشی ۲.۱۲ درصد به ۳۲۱ هزار و ۸۷۶ افت کرد. شاخص کل با معیار هم‌وزن ۲.۱۲ درصد کاهش یافت. شاخص آزاد شناور ۴.۲۱ درصد کاهش یافت. شاخص بازار اول بورس ۴.۱۲ درصد افت کرد و شاخص بازار دوم بورس ۵.۵۴ درصد نسبت به روز قبل کاهش یافت.

امروز نمادهای شستا، فارس، فولاد، فملی، شپنا، شتران و اخابر به ترتیب بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را داشته‌اند.

امروز نمادهای پربیننده در بورس تهران شامل فولاد مبارکه سپاهان، صنایع ملی‌مس، یانک پارسیان، بانک صادرات، بانک تجارت،  پالایش نفت بندرعباس و سرمایه‌گذاری غدیر بوده‌اند.

امروز در فرابورس ایران نیز شاخص کل کاهشی بوده و با افت ۵۶۸ واحد به رقم ۱۹ هزار و ۳۴۱ واحد رسید.

ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون و ۲۵۸ هزار میلیارد تومان رسید.

امروز نماد آریا با ۶۴ درصد رشد بیشترین اثر تقویتی در شاخص فرابورس را داشته و برعکس نمادهای کگهر، مارون، میدکو، شگویا، ذوب و دی به ترتیب بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را داشته‌اند.

نمادهای پربیننده در فرابورس ایران امروز شامل بانک دی، ذوب‌آهن اصفهان، پتروشیمی تندگویان، سرمایه گذاری توسعه و عمران استان کرمان، سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی، ماشین‌های اداری ایران، و شرکت آهن و فولاد ارفع بوده‌اند.

از هفته گذشته که به دلیل اختلاف میان دو وزارتخانه، ابتدا عرضه دارا دوم منتفی و سپس عرضه آن به چهارشنبه ۵ شهریور موکول شد، بازار با روند کاهشی مواجه بوده است. از ابتدای تشکیل بورس تا کنون شاخص به این اندازه با کاهش مواجه نشده و به نظر می رسد این ریزش یک سقوط تاریخی برای بورس بوده است.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 16 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی