محمود واعظی

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: ما مسئولین وظیفه داریم همه دستورالعمل‌ها را در محل کار و سفرها رعایت کنیم.

به گزارش ایران پژواک، محمود واعظی، رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: درباره دورکاری کارمندان و وضعیت تهران و کلانشهرها، اختیار را به ستادهای استانی دادیم که با هماهنگی وزیر بهداشت و وزیر کشور بتوانند درباره ۱۴ مورد تصمیمات لازم را  بدون هماهنگی ستاد ملی کرونا، اجرایی کنند.

وی افزود: حدود یک ماه و نیم قبل آقای انصاری(رئیس سازمان اداری و استخدامی)، بخشنامه‌ای را به دستگاه‌ها دادند که رئیس بخش با در نظر گرفتن کار مردم، دورکاری تعریف و اداره را خلوت کند. همان بخشنامه درباره افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند و سن آنها بیشتر از حد است، اجازه داده شده در منزل کار کنند.

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از ایسنا، تسنیم و فارس بخوانید؛

* ما همواره توصیه کرده‌ایم که در این شرایط سخت سفر انجام نشود و برای هفته آینده هم برنامه‌ریزی داریم. فردا رئیس‌جمهور با روسای کمیته‌های مختلف جلسه دارند و وزارت کشور هم برنامه دارد و تصمیمات اتخاذ شده، ابلاغ می‌شود اما همکاری مردم از همه مهم‌تر است. وظیفه ما مسئولین این است که همه دستورالعمل‌ها را در محل کار و سفرها رعایت کنیم.

*فشار حداکثری ممکن است مزاحمت‌هایی برای مردم در زمینه کالا و گرانی ایجادکند، ولی در این تردید نیست که تاب‌آوری دولت و صنعت و صنایع دفاعی و اقتصادکشور را می‌تواند بالا ببرد و منجر به خودکفایی بیشتر کشور شده است. 

* از تحریم استقبال نمی‌کنیم و ما در جایی هزینه می‌پردازیم، اما در جای دیگر استفاده آن را می‌کنیم، آمریکایی‌ها فشارهای گسترده‌ای که وارد کرده‌اند، اما ما در بخش دفاعی و موشکی پیشرفت‌های بسیار خوبی کرده‌ایم. 

* بخش صنایع دفاعی کشور با ۶ سال گذشته قابل مقایسه نیست، ما در این زمینه‌ها رشد و توسعه پیدا کردیم و به تجهیزات بسیار پیشرفته دست یافتیم.

* آمریکایی‌ها به هیچکدام از اهداف خود از تحریم و فشار و حداکثری نرسیده است، آنها از فشار حداکثری و تحریم بر ضد ایران نتیجه عکس گرفته اند، آنها به دنبال این بودند که در مدت سه ماه یا جمهوری اسلامی نباشد یا مردم در مقابل حکومت به میدان بیایند و یا اقتصاد کشور کلا دچار فروپاشی و قحطی شود که به هیچ کدام از این اهداف نرسیدند.

*{ در پاسخ به سوالی مبنی بر روند کاهشی نرخ دلار در ایران و آیا این روند ادامه دار خواهد بود یا خیر}: همواره از روز اول گفتیم که قیمت‌های کنونی دلار قیمت‌های واقعی در بازار ایران نیست؛ دولت همواره با افزایش نرخ ارز مخالف بوده و در مقابل آن مقاومت کرده است. علاوه بر آن آقای رییس‌جمهور همواره در ستاد اقتصادی دولت رییس کل بانک مرکزی و مسئولان ذیربط را مسئول کرده تا برای کاهش قیمت دلار و واقعی کردن آن تلاش و برنامه‌ریزی کنند.

* البته محدودیت‌هایی هم در مقطعی داشتیم از اسفند 98تا خرداد 99 که ما عملاً صادرات ما به دنیا متوقف شد، طبیعی بود که هر صادراتی که انجام می‌شود دو سه ماه بعد باید ارز آن وارد بازار ‌شود؛ در این مقطع فشار زیادی به بازار وارد شد. صادرات نفت کشور به حداقل رسید و صادرات غیر نفتی هم کاهش پیدا کرد سه چهار ماه بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم،  و اکنون خوشبختانه آنچه که صادر شده برمی‌گردد. 

* در روزهای گذشته پولی که در سامانه نیمایی عرضه شده، قابل مقایسه با دو سه هفته قبل نیست، از طرف دیگر بخشی از پول‌های ما که در خارج مسدود شده بود الان باز شد و فعالیت آن را شروع کردیم، البته علائم سیاسی دیگری هم کنار آنها وجود دارد که دست به دست هم داده و مقداری بازار ارز ار کاهشی کرده است. تاکید ما همواره بر این موضوع بوده که نرخ ارز و قیمت سکه باید به قیمت واقعی خودش بازگردد، اگر ارز و یا سکه پایین می‌آید این یک علامت است و ما باید تلاش کنیم همراه اینها کالاهایی که به همراه گران شدن ارز بالا رفته، قیمت آنها هم قیمت واقعی خود را پیدا کند.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 10 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی