نمایشگاه

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال با شعار «مخابرات پایدار در عصر هوش مصنوعی» از ساعت هشت صبح تا 15 روزهای سوم تا ششم دی ماه سال جاری در محل نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.

به گزارش ایران پژواک به نقل از سیتنا، بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال با شعار «مخابرات پایدار در عصر هوش مصنوعی» از سوم تا ششم دی ماه سال جاری در محل مرکز نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود و بازدیدکنندگان می توانند از ساعت هشت صبح تا 15 از این نمایشگاه دیدن کنند. (لینک)

با توجه به نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در عصر حاضر و از سوی دیگر جایگاه ویژه و مهم برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی در تبادل اطلاعات فنی، بازرگانی و آشنایی صاحبان صنایع و پژوهشگران و دست اندرکاران با آخرین دستاوردهای صنعتی و فناوری روز دنیا، نمایشگاه مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال نقش مهمی در توسعه این صنعت ایفا می‌نماید.

در نمایشگاه تلکام با آخرین تکنولوژی‌ها و ابتکارهای حوزه ICT آشنا خواهید شد که برای بهبود تجهیزات و خدمات از اهمیت بسزایی برخوردار است.

آشنایی با جدیدترین محصولات و فناوری‌ها، شبکه‌سازی و ایجاد ارتباطات جدید، بهره‌مندی از فرصت‌های تجاری و همکاری‌های جدید، آشنایی با نوآوری‌های بازار و افزایش دانش و مهارت‌ تحلیل رقبا از مزیت های نمایشگاه تلکام است.

این نمایشگاه با هدف ارتقا دانش فناوری و تبادل اطلاعات روز در موضوعات و تم‌های نمایشگاه، معرفی آخرین دستاوردها، توانمندی‌ها و پیشرفت‌های ایران در زمینه اطلاعات و ارتباطات، ارتقا سطح مبادلات تجاری ایران در جهت توسعه صادرات غیرنفتی این کشور، آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی ایران و جهان در زمینه اطلاعات و ارتباطات و تشویق و ترغیب تولیدکنندگان برای رقابت سالم و هدفمند در عرصه فناوری اطلاعات برگزار می شود.

شرکت کنندگان نمایشگاه مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال، شامل انواع آنتن‌ها و کابل‌های مخابراتی، تجهیزات ارتباطات ماهواره‌ای، تجهیزات سنجش و اندازه‌گیری، سیستم‌ها و تکنولوژی تلفن همراه، سوئیچینگ، سیستم‌ها و تکنولوژی پیجینگ، سیستم‌ها و تجهیزات وایرلس/ انواع ارتباطات وایرلس، سیستم‌ها و تجهیزات الکترونیکی و مکانیکی صنایع مخابراتی و ارتباطی، سیستم‌ها و تجهیزات چندرسانه‌ای، سیستم‌های ارتباطات کابلی، سیستم‌های دریافت و ارسال ماهواره‌ای، سیستم‌های گویای ارتباطی/ پست صوتی و تصویری، شبکه‌های ارتباطی و اطلاعاتی و اطلاع رسانی/ تجهیزات شبکه/ امنیت شبکه، نرم افزارها و سخت افزارهای مخابراتی و ارتباطی، وسایل و تجهیزات انتقال و ادغام داده‌ها و گردآوری اخبار و تجارت الکترونیک می شود.

نمایشگاه تلکام

در نمایشگاه تلکام شرکت های حوزه ارتباطات با نمایش توانمندی های خود به سایر رقبا، شرکا و مشتریان، می توانند هم در بازار داخلی و هم در بازار بین الملل حضور تاثیرگذاری داشته باشند.

دهم آذرماه؛ آخرین مهلت ثبت نام شرکت های متقاضی برای حضور در نمایشگاه تلکام

به گفته معاونت امور نمایشگاهی شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی جمهوری اسلامی ایران، شرکت های متقاضی برای حضور در نمایشگاه، تا دهم آذرماه فرصت دارند تا از طریق لینک https://ems.iranfair.com برای ثبت نام اقدام کنند.

کبری رزاق زاده در گفت‌وگو با خیرنگار سیتنا، گفت: مساحت 25 هزار متر مربعی و هفت سالن برای نمایشگاه تلکام سال جاری در نظر گرفته شده است. (لینک)

کبری رزاق زاده

گفتنی است؛ با استناد به اطلاعات ارائه شده توسط معاونت امور نمایشگاهی شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی جمهوری اسلامی ایران، شرکت هایی که در نمایشگاه تلکام سال جاری حضور خواهند داشت، به شرح ذیل است:

سازمان ها و نهادهای سیاست‌گذار ارتباطات و فناوری اطلاعات، صنعت، پژوهش و تحقیقات

  • تشکل های بخش ICT (سندیکاها، اتحادیه ها و انجمن ها)
  • شرکت های مشاور و خدمات طراحی و مهندسی
  • شرکت های نگهداری و بهره برداری و پروژه محور و اجرایی
  • شرکت های دانش بنیان و نوآوران (استارت آپ ها) و شتاب دهنده های حوزه اقتصاد دیجیتال
  • شرکت های یکپارچه ساز و بهینه ساز شبکه
  • پارک های علمی و فناوری
  • طراحان و تولید کنندگان نرم افزار
  • اپراتورهای فناوری اطلاعات
  • صندوق های حمایت از فناوری و نوآوری
  • شرکت های توزیع کننده و پشتیبانی
  • شرکت های مهندسی/ تامین/ ساخت
  • تولیدکنندگان تجهیزات فاوا و اقتصاد دیجیتال
  • فعالان فین تک
  • ارائه دهندگان خدمات مراکز داده، زیرساخت ابری و شبکه های اجتماعی

مخابرات در عصر هوش مصنوعی؛ محور اصلی نمایشگاه تلکام 1403

فرامرز رستگار

فرامرز رستگار، دبیر و نایب رئیس هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا پیرامون سیر تحول نمایشگاهای تلکام ایران، گفت: نمایشگاه تلکام ایران تا چهار سال پیش تحت عنوان نمایشگاه بین المللی «صنایع مخابراتی و اطلاع رسانی» برگزار می شد که نام جامعی برای این نمایشگاه نبود، در حالی که عنوان انگلیسی این نمایشگاه «International Exhibition For Telecommunication & Information Technology» بود، بنابراین با تلاش زیاد نام فارسی نمایشگاه تلکام با نام انگلیسی آن همسان و به «نمایشگاه بین المللی مخابرات و فناوری اطلاعات» تبدیل شد. (لینک)

وی، ادامه داد: در سال گذشته، با توجه به گسترش حوزه فعالیت بخش ICT و تحول دیجیتال، اقتصاد دیجیتال هم به حوزه کاری نمایشگاه اضافه شد. شرکت های حاضر در نمایشگاه سال گذشته و رویدادهای جانبی آن، نشان دادند که نام درست یک نمایشگاه تا چه اندازه می تواند در محتوا و تکمیل زنجیره و زیست بوم فناوری ها موثر باشد.

رستگار، افزود: در سال جاری هم نمایشگاه با همان نام «مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال» برگزار خواهد شد و محور اصلی رویداد «مخابرات در عصر هوش مصنوعی» خواهد بود.

دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران، گفت: نمایشگاه تلکام ایران از سوم تا ششم دی ماه برگزار و با توجه به اهمیت این رویداد، از چندماه پیش شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه تلکام برای این رویداد برنامه ریزی نموده و برگزاری آن توسط شرکت نمایشگاه های بین المللی ایران صورت خواهد گرفت.

وی اظهار کرد: ثبت نام برای شرکت ها و سازمان های مرتبط و واجد شرایط آغاز و بخش عمده ای از فضاهای اختصاص یافته برای تلکام رزرو شده است، گفته می شود که، «همه چیز تغییر می کند بجز خود تغییر» و البته در حوزه ICT شدت تغییرات بیش از سایر فناوری هاست.

رستگار، خاطرنشان کرد: تغییری که در نمایشگاه امسال تلکام دیده خواهد شد، این است که این نمایشگاه هم بصورت Exhibition خواهد بود و هم Exposition (بصورت هیبریدی)، در نمایشگاه ها به مفهوم Exhibition کالا، خدمات و مهارت های شکل گرفته و تجاری سازی شده از طرف شرکت های عامل و فروشنده به مشتریان خاص معرفی و زمینه های بازاریابی و فروش آن فراهم می گردد و تقریبا نمایشی برای فروش کالا وخدمات است.

وی، ادامه داد: در نمایشگاه ها به مفهوم Exposition، توصیف ایده ها، اعلام آمادگی برای ارائه راه حل های جامع، معرفی نوآوری های بهره ور و در نهایت برنامه نگاری برای رسیدن به اهداف کلان متقاضیان می باشد، خلاصه اینکه در Exhibition، بازدید کننده از نمایشگاه می داند که چه تجهیز یا خدمتی می خواهد و فقط دنبال بهترین تامین کننده می گردد، در حالیکه در Exposition بازدید کننده به دنبال کشف راه حل های بهینه و شناسایی ایده ها و نوآوری های تضمین شده و رویکردهای عملی سازی برای برنامه های حوزه کار و مسئولیت خود می باشد.

دبیر و نایب رئیس هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران، افزود: بنابراین غرفه داران و بازدید کنندگان، از جنبه های مثبت اکسپوزیشن به صورت زیر بهره مند خواهند شد:

  1. تعامل بیشتر با مخاطبان متنوع(‌نه فقط بخش ICT).
  2. ایجاد شبکه های تجاری برای تسهیل ارتباطات، همکاری ها و مشارکت ها.
  3. بستری برای معرفی و نمایش محصولات/خدمات پیشگامانه و راه حل های جامع.
  4. کسب اطلاعات و دانش در مورد صنایع و پیشرفت های تکنولوژیکی.
  5. دیده شدن برند کسب و کارها و تقویت آن برای مقیاس بزرگ تر.

تلکام 1403؛ فرصتی برای هم رسانی دولت و شرکت های حوزه هوش مصنوعی

داوود ادیب

دکتر داوود ادیب، رئیس کانون هماهنگی فاوا و عضو شورای سیاستگذاری نمایشگاه تلکام، در گفت و گو با خبرنگار سیتنا پیرامون برگزاری نمایشگاه تلکام 1403، گفت: نمایشگاه تلکام 2024 که با شعار «مخابرات پایدار در عصر هوش مصنوعی» امسال میزبان مخاطبان خواهد بود؛ از این منظر با نمایشگاه های پیشین متفاوت خواهد بود که با حضور شرکت های فناور حوزه هوش مصنوعی در سالن 27، ضمن رونمایی از محصولات فناورانه هوش مصنوعی، فضای لازم برای همرسانی شرکت ها و مسوولین دولتی که از شرکت های حاضر در این سالن بازدید به عمل می آورند فراهم خواهد شد. (لینک)

ادیب ادامه داد: در همین راستا، فراخوانی از سوی انجمن شرکت های فناور هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال منتشر گردیده و از شرکت ها درخواست شده که خلاصه ای از محصولات خود را به انجمن ارسال نمایند تا سازمان هایی که از انجمن درخواست طرح های کاربردی در حوزه های مورد نیاز خود را دارند، همرسانی لازم از سوی انجمن صورت پذیرد.

عضو شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه تلکام همچنین مطرح نمود: در نظر داریم تا با حمایت معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، بستر مناسبی را در سالن هوش مصنوعی (سالن 27) برای رونمایی محصولات منتخب هوش مصنوعی توسط معاونت علمی داشته باشیم.

رییس انجمن هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران همچنین ادامه داد: خوشبختانه ظرفیت خوبی در حوزه هوش مصنوعی در کشور وجود دارد و امیدواریم بعد ازاین نمایشگاه اتفاقات خوبی رقم بخورد و سازمان های متقاضی بتوانند طرح های اجرایی مورد نظر خود را به شرکت های این حوزه سفارش دهند.

عضو هیات امنای کانون ملی کارافرینان برتر رسمی کشور ادامه داد: در نودمین کنگره جهانی UFI «اتحادیه جهانی صنعت نمایشگاه» تاکید زیادی در به ‌روز رسانی‌های صنعت نمایشگاهی و استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌های کاربردی نمایشگاه و همچنین هویت بخشی به نمایشگاه به عنوان کاتالیزوری جهت تغییر برای یک جهان فراگیر پایدار بهتر، صورت پذیرفت که خوشبختانه برخی از رویکردهای آن مورد توجه شورای سیاست گذاری نمایشگاه تلکام قرار گرفت و طبیعتا آثار آن را در نمایشگاه تلکام 1403 خواهیم دید.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی