حمله

رسانه خبری «بلومبرگ» با اشاره به تلفات آمریکا در جنگی که علیه ایران راه انداخته، گزارش داد که تاسیسات ایالات متحده در منطقه «خسارات قابل‌توجهی» دیده است.

به گزارش ایران‌پژواک، رسانه خبری بلومبرگ شامگاه یکشنبه با انتشار گزارشی نوشت: «ایالات متحده اعلام کرده که اولین آمریکایی‌ها در جنگ با ایران که به چندین کشور در خاورمیانه گسترش یافته است، کشته شده‌اند و در عین حال بازارهای انرژی نیز تهدید می‌شوند.»

این رسانه آمریکایی افزود: «اگرچه ایالات متحده پرسنل و تجهیزات را از پایگاه‌های خود در برابر موشک‌های ایران به جایی دیگر منتقل کرده، اما ظاهرا خسارات واردشده به خود تاسیسات بسیار قابل‌توجه بوده است.»

پیش از این فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنتکام) با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس اذعان کرد: «تا ساعت ۹:۳۰ صبح به وقت شرق آمریکا، اول مارس، سه نفر از نیروهای آمریکایی در جریان عملیات خشم حماسی کشته و پنج نفر دیگر به شدت زخمی شده‌اند.»

روز گذشته ۹ اسفند، آمریکا و رژیم صهیونیستی بار دیگر با نقض حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران حملات متجاوزانه‌ای علیه مراکز نظامی، دولتی و غیرنظامی انجام دادند.

انتهای پیام

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی IR ۱۷:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
    0 0
    خسارت جنگ های تحمیلی ۸ساله،۱۲روزه وفعلی را همین الان بااخذ جرایم ازکالا و نفت وگاز کشورهای مرتجع عرب و دول امریکا واروپایی بگیرید

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی