• ۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۵:۵۴
  • کد خبر: 48751
روبیو

تکلیف واشنگتن برای توافق با ایران روشن نیست. دونالد ترامپ به وضوح تشنه توافق است اما ناگهان از اوج مذاکره به حضیض جنگ می‌غلطد. اما چرا؟

به گزارش ایران‌پژواک، دکتر مصطفی انتظاری هروی تحلیلگر و مدرس علوم سیاسی دانشگاه در کانال شخصی خود در پیامرسان بله نوشت:

واقعیت اینست که ونس، معاون ترامپ که گزینه جانشینی او در انتخابات ریاست‌ جمهوری آینده آمریکاست، ریاست تیم مذاکره‌کننده ایالات متحده را برعهده دارد و رسیدن او به توافق، موقعیت سیاسی‌اش در حزب جمهوری‌خواه را ارتقا خواهد داد.

اما رقیب وی، روبیو وزیر خارجه است. او وقتی می‌تواند جانشین ترامپ شود که ونس شکست بخورد و چه شکستی، سنگین‌تر از مذاکره با ایران؟

بنابراین رقابت ونس و روبیو ترامپ را گرفتار رفتار پاندولی در قبال ایران کرده است. ونس و تاحدودی، کوشنر و ویتکاف خواهان توافق هستند، ولی روبیو و هگست بر جنگ و فشار اصرار دارند.

ترامپ حالا سرگردان میان رقابت نزدیکانش، هر روز حرفی در تناقض با حرفهای دیگر می‌زند و اعتبارش را بیشتر از دست می‌دهد.

درست در این شرایط است که نتانیاهو با سوءاستفاده از فضای عدم اطمینان کاخ سفید، ترامپ را به‌سوی جنگ و پرهیز از توافق سوق می‌دهد، درست مانند دو جنگ پیشین!

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 4 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی