برگر

بر اساس گزارشی در وب‌سایت «فود ریپابلیک»، در حالی که بیشتر افراد برای بهتر کردن برگر تمرکز خود را بر گوشت می‌گذارند، نان برگر نیز سهم بزرگی در هر لقمه دارد و می‌توان با جایگزین کردن چربی اردک به‌جای مایونز، به پوسته‌ای ترد و طعمی عمیق‌تر دست یافت.

به گزارش ایران پژواک از فود ریپابلیک، برگر از محبوب‌ترین غذاهاست و توصیه‌های فراوانی برای بهبود گوشت آن وجود دارد؛ اما یکی از اجزای اصلی که کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد، نان برگر است. نان بخش قابل‌توجهی از هر لقمه را تشکیل می‌دهد و به همین دلیل شایستهٔ توجه جدی است.

معمولاً افراد کمی مایونز روی نان می‌مالند و آن را کافی می‌دانند؛ در حالی که این کار تنها گامی ابتدایی برای بهبود طعم و بافت نان است. در همین زمینه، کارشناسان آشپزی پیشنهاد می‌کنند به‌جای مایونز از چربی اردک استفاده شود.

چربی اردک، چربی ذوب‌شدهٔ پوست و گوشت اردک است که در حالت گرم مایع و در حالت سرد نیمه‌جامد است. این ماده گرچه در برگرها کمتر دیده می‌شود، در محافل آشپزی به دلیل طعم غنی و خوش‌طعم و بافت مخملی‌اش ارزش بالایی دارد و در تهیهٔ سیب‌زمینی برشته، مرغ سرخ‌شده و کنفیت اردک نیز کاربرد دارد.

بر پایهٔ این گزارش، چربی اردک روی نان برگر خوش‌طعمی عمیقی ایجاد می‌کند که می‌تواند ستون اصلی طعم برگر شود. همچنین نقطهٔ دود بالاتر آن نسبت به کره — حدود ۳۷۵ درجهٔ فارنهایت در مقابل ۳۵۰ درجهٔ فارنهایت — باعث می‌شود در ماهیتابهٔ داغ بدون سوختن، نان را به‌خوبی برشته کند.این کار به شکل‌گیری پوستهٔ ترد و طلایی کمک می‌کند و تضاد بافتی رضایت‌بخشی با گوشت نرم و آب‌دار برگر ایجاد می‌شود.

علاوه بر این، پوستهٔ آغشته به چربی مانع از خیس و لهیده شدن نان می‌شود. روش تهیه نیز ساده است: مقدار کمی چربی اردک را در یک ماهیتابهٔ چدنی روی حرارت متوسط ذوب کنید؛ سپس نان‌ها را از سمت برش‌خورده رو به پایین قرار دهید و یک تا دو دقیقه برشته کنید تا طلایی و ترد شوند.

در این مرحله باید نان‌ها را زیر نظر داشت تا نسوزند. این گزارش نشان می‌دهد که با تغییری کوچک در نحوهٔ آماده‌سازی نان، می‌توان برگر خانگی را از یک وعدهٔ معمولی به تجربه‌ای متمایز تبدیل کرد؛ تغییری که به گفتهٔ منبع، نیازمند مواد پیچیده یا تجهیزات خاص نیست و تنها توجه بیشتر به جزئیات را می‌طلبد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی