• ۲۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۴:۳۱
  • کد خبر: 48245
موگرینی

نماینده پیشین اتحادیه اروپا در مذاکرات هسته‌ای که به توافق برجام در ۲۰۱۵ منجر شد می‌گوید، واقعا کسی هست که فکر کند در ۲۱ ساعت، می‌شود توافق کرد؟

به گزارش ایران‌پژواک، فدریکا موگرینی در واکنش به اظهارات معاون رئیس‌جمهور آمریکا که مدعی شده در اسلام‌آباد بعد از ۲۱ ساعت گفتگو با ایران توافق حاصل نشد، گفت: «برای رسیدن به توافقی مثل برجام ۱۲ سال زمان و حجم عظیمی از کار فنی صرف شد؛ واقعاً کسی جدی فکر می‌کرد، می‌شود در ۲۱ ساعت به توافق رسید؟»

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا که سرپرستی تیم مذاکره‌کننده آمریکایی را در جریان گفت‌وگوهای اسلام آباد بر عهده داشت، بامداد یکشنبه گفت: «مذاکرات برای ۲۱ ساعت ادامه داشت و خبر خوب این که با هیات ایرانی چندین گفت‌وگوی اساسی داشتیم. اما خبر بد این که به توافق نرسیدیم. به‌نظرم این برای ایران بیش از ایالات متحده خبر بدی است.»

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی