زینالی

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز از صدور ۷۷ موافقت اصولی سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری خبر داد و گفت: این مجوزها زمینه حضور سرمایه‌گذاران و توسعه تأسیسات گردشگری را فراهم می‌کند تا البرز از یک معبر ترانزیتی به مقصدی ماندگار برای گردشگران تبدیل شود.

به گزارش مهر به نقل از ایران پژواک، نادر زینالی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز، با تأکید بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های گردشگری گفت: تبدیل البرز از یک معبر ترانزیتی به مقصدی ماندگار برای گردشگران، نیازمند جذب سرمایه‌گذاری و مشارکت فعال بخش خصوصی است.

وی اظهار کرد: گردشگری در صورت برنامه‌ریزی هدفمند و استفاده درست از ظرفیت‌های موجود، می‌تواند به خلق ثروت، ارزآوری، رونق اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان منجر شود.

وی افزود: در همین راستا، ۷۷ موافقت اصولی سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری صادر شده است تا زمینه حضور سرمایه‌گذاران و توسعه تأسیسات گردشگری در استان فراهم شود.

مدیرکل میراث فرهنگی البرز، احداث هتل‌ها، مجتمع‌های تفریحی و اقامتگاه‌های بوم‌گردی را از زمینه‌های مهم سرمایه‌گذاری دانست و گفت: توسعه این زیرساخت‌ها علاوه بر افزایش ظرفیت اقامت و خدمات‌رسانی به گردشگران، به رونق کسب‌وکارهای مرتبط و اشتغال جوانان بومی کمک می‌کند.

زینالی تأکید کرد: البرز نباید صرفاً مسیر عبور مسافران باشد، بلکه باید با تقویت امکانات اقامتی و تفریحی به مقصدی برای توقف و اقامت گردشگران تبدیل شود.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی