• ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۸
  • کد خبر: 48125
مسکن

نایب رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران با اشاره به وضعیت بازار مسکن پس از جنگ ١٢ روزه گفت: در حالی که در ایام جنگ قیمت مسکن در دبی ٣۵ درصد کاهش پیدا کرده است، شاهد این وضعیت در بازار مسکن ایران و تهران نیستیم.

به گزارش ایران‌پژواک، داود بیگی‌نژاد از ریزش ٣۵ درصدی قیمت املاک در دبی خبر داد و گفت: بازار مسکن در ایران بسیار متفاوت از بازار مسکن در دبی است. کشورهای حاشیه خلیج‌فارس نسبت به فروش ملک به اتباع خارجی اقدام کردند و اقامت اتباع خارجی هم به شدت وابسته به شرایط آن کشور است و در شرایطی مانند جنگ، به سرعت آن کشور را ترک می‌کنند و به همین دلیل است که شاهد ریزش ٣۵ درصدی قیمت مسکن در دبی هستیم.

وی ادامه داد: شرایط بازار مسکن در ایران و منطقه با دو سناریو پایان جنگ یا ادامه جنگ مواجه است. به‌طور قطع با پایان جنگ هم با شوک‌هایی مواجه و شاهد بازگشت سرمایه از سایر بازارها به بازار مسکن خواهیم بود.

نایب رییس اتحادیه مشاوران املاک افزود: به احتمال قوی با پایان جنگ قدرت ریال افزایش پیدا می‌کند و کسانی که به هر دلیلی نسبت به خرید طلا، دلار و مسکوکات اقدام کردند، دریافتند که این سرمایه‌ها در ایام جنگ کارساز نیست و اگر به ریزش انس جهانی طلا هم توجه داشته باشیم، شاید به این نتیجه برسیم که این بازارها در ایام خاص بازارهای امنی نیستند به ویژه در جغرافیایی مانند خاورمیانه.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی